De Viswinkel in Zeebrugge

Pakhuis 101, Rechtstreeks gelegen aan de Visveiling te Zeebrugge staat reeds jaar en dag garant voor de meest Verse en Heerlijke Noordzeevis. Nu kan u echter ook online ons ruim assortiment raadplegen en bestellen. Of het nu voor een lekkere zalm op de BBQ is of u op zoek bent naar een heerlijk stukje kabeljauw om te serveren als hoofdgerecht. Voor een lekker stukje Verse Vis op uw bord bent u in onze viswinkel in Zeebrugge aan het juiste adres!

Geniet van een ruim aanbod in onze viswinkel te Zeebrugge

Onze viswinkel in Zeebrugge biedt u zowel online als offline het ruimste aanbod aan. Ontdek naast onze dagverse vis, zoals kabeljauw en zeetong, ook onze ‘‘Catch of The Day’’-verrassingspakketten. Deze zijn zorgvuldig samengesteld door ons team. Zo laten we u graag kennis maken met bijvoorbeeld de onbekendere schelvis. Daarnaast zijn er ook nog vele andere overheerlijke verse vissoorten waarvan we vinden dat ze uw volste aandacht verdienen! 

Verse vis bij ons pakhuis aan de vismijn in Zeebrugge

DAGVERSE

VIS

Onze viswinkel te Zeebrugge is bovendien gelegen aan de Vlaamse Visveiling te Zeebrugge. Dit is niet alleen een belangrijk stukje erf goed in West-Vlaanderen waar sinds 1924 vis wordt geveild. Het is bovendien ook de plaats bij uitstek voor al het beste wat onze Noordzee te bieden heeft. Alleen de beste en de meeste verse vis koopt u in onze viswinkel te Zeebrugge, met minder nemen we geen genoegen. Bel ons op 0465/00.14.96 of contacteer ons via het e-mailadres: versevis@onlinevis.be voor alle info.

Interessante Info:

U kan uw bestelling doorgeven:

Telefonisch 0465/00.14.96

Mail: versevis@onlinevis.be

Webshop: www.onlinevis.be

Om Versheid te Garanderen vragen wij om uw Bestelling minstens 1 dag op voorhand door te geven aub...

Pakhuis: Sontstraat 101 Rechtstreeks gelegen aan de Vlaamse Visveiling te Zeebrugge.

Sontstraat 101, 8380 Zeebrugge.

Openingsuren bij Ophaling:

Maandag t.e.m. Vrijdag

6.00 - 12.30 / Za op afspraak

Past voor U enkel na 12.30 u

Contacteer ons op:

0465/00.14.96

versevis@onlinevis.be